Önkéntes Nyugdíjpénztár

Az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár 186 ezer tagjával és 121 milliárd forintos vagyonával hazánk egyik vezető pénztára. Adminisztrációs szolgáltatójának szakmai és pénzügyi hátterében a világ egyik legnagyobb élet- és nyugdíjbiztosítója, az Aegon csoport áll.


  • Biztonságos: az Aegon csoport pénzügyi hátterével
  • Jövedelmező: az elismert befektetési szakértelemnek köszönhetően.
  • Kényelmes: az egyszerű adminisztráció miatt.

 

 

 

Belépek az Önkéntes Nyugdíjpénztárba »

Felhívjuk figyelmét, hogy az országgyűlés magánnyugdíjpénztárakat érintő jogszabály módosításai nem vonatkoznak az önkéntes nyugdíjpénztári tagdíjakra. Így ha szeretné majdani egzisztenciáját még nagyobb biztonságban tudni, válassza önkéntes nyugdíjpénztárunkat!

 Az önkéntes nyugdíjpénztár előnyei

 

Nyerjen 500 000 Ft-ot bankkártyán

Ha 2014. november 1. és 2014. december 31. között legalább 20 000 Ft-ot fizet be önkéntes nyugdíjpénztári számlájára, részt vehet februári sorsolásunkon, ahol az Öné lehet az 500 000 Ft-tal feltöltött bankkártya!

Nyerjen 500 000 Ft-ot bankkártyán részletek >>

 

 

SZJA kedvezmény és adómentesség

Egyéni befizetései után 20% SZJA adó-visszatérítésről rendelkezhet. Fizetendő adója függvényében, akár 150.000 Ft-ot is megtakaríthat így évente. Ezen felül az önkéntes pénztári számlán keletkező hozam adómentes!

SZJA kedvezmény és adómentesség részletek >>

 

 

Személyre szabott befektetés

Az önkéntes nyugdíjpénztári tagság esetén Ön dönti el, hogy a minimál tagdíj megfizetésén túl mennyit kíván megtakarítani. Megtakarítását ötféle befektetési portfóliónk egyikében helyezheti el.

Önkéntes nyugdíjpénztár részletek >>

 

 

Nyugdíjpénztári hozamok

Tájékozódjon az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár 2013. évi befektetési eredményeiről!

Önkéntes nyugdíjpénztári hozamok részletek >>

 

 

 

Önkéntes nyugdíjpénztári tagdíjfizetési lehetőségek

Ma már csaknem mindenkinek van bankszámlája, mégis sokan fizetik az önkéntes pénztári tagdíjukat sárga csekken. Pedig a sorban állás helyett akár a karosszékben ülve is elintézhető a tagdíjak befizetése!

Önkéntes nyugdíjpénztári tagdíjfizetési lehetőségek részletek >>

 

 

Értékmegőrző tagdíjfizetés

Önkéntes nyugdíjpénztártagjainak lehetősége van az egyéni tagdíjat évente egyszer a pénztár által felajánlott index-szel megemelni, megőrizve ezzel a befizetések és megtakarítások reálértékét.

Indexálás részletek >>

 

 

Kényelmes ügyintézés online ügyfélszolgálatunkon keresztül

A gyors regisztrációt követően egyszerűen és gyorsan intézheti nyugdíjpénztári ügyeit, akár napi gyakorisággal követheti számlája alakulását, vagy szolgáltatási igényt jelenthet be.

Online ügyfélszolgálat részletek >>