2017-ben újra az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. nyerte el Az Év Alapkezelője díjat

Büszkék vagyunk rá, hogy az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár portfólióit is az Aegon Alapkezelő kezeli.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár portfólióit is az Aegon Alapkezelő kezeli.

Idén negyedik alkalommal díjazták a hazai alapkezelői szakma legjobbjait a Privátbankár.hu Klasszis díjátadó gáláján. A díjakat 21 kategóriában (18 objektív és 3 szavazáson alapuló) osztották ki a március 9-i eseményen. Az Év Alapkezelője díjat négy év alatt másodszorra nyerte el az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár vagyonkezelője, az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az alapkezelő szakma, a gazdasági szakértők és az internetes szavazók is az Aegonra voksoltak.

A Dorsum Zrt. különdíját, az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2017 elismerést az Aegon Alapkezelő munkatársa Pálfi György részvény portfólió menedzser nyerte el. Kollégánk mindhárom kategóriában, így a szakmai, a szakértői és az internetes szavazáson is első helyet ért el és ezzel egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből.

Az Aegon Alapkezelő az objektív szempontok alapján kiosztott díjak közül további két első helyezést is elért.

Az egyes alapokat érintő díjakat a Privátbankár.hu széles szakmai közönség és zsűri bevonásával különböző mutatószámokkal figyelembe véve értékelte az elmúlt hetek folyamán. A díjazottak teljes listáját itt lehet elérni: http://privatbankar.hu/klasszis

Bízunk benne, hogy az elnyert díjak is megerősítik Önt abban, hogy befektetése biztos kezekben van az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárnál. Ne feledje, minél kiegyensúlyozottabban takarít meg nyugdíjpénztári számláján, annál előbb termelődik befizetésein hozam, és így magasabb összegű nyugdíj-kiegészítést érhet el kifizetéskor!

Tekintse meg az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár 2016-os hozamait, illetve 10 és 15 éves átlaghozamait! >>