Alapszabály módosult!

Az AEGON magyarország Önkéntes Nyugdíjpénztár Alapszabálya a 2018.05.23. napján megtartott közgyűlésén módosításra került.

Az AEGON magyarország Önkéntes Nyugdíjpénztár Alapszabálya a 2018.05.23. napján megtartott közgyűlésén módosításra került.

A módosított Alapszabály 2018.05.24. napján lépett hatályba, melynek teljes tartalmát itt találja >>

A módosítás lényege:

  1. A 2018.05.25-től hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendeletre (GDPR) tekintettel pontosításra kerültek az Alapszabály érintett, adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezései.
  2. Az Alapszabály bővült egy új tagsági körrel, amely részére az Öpt. 17. §-a szerinti támogatás (adomány) nyújtható. Törlésre került továbbá egy meglévő tagsági kör.
  3. Törlésre kerültek az Alapszabály tagi kölcsönnel kapcsolatos átmeneti rendelkezései. (A Pénztár 2012.05.31. óta nem nyújt tagi kölcsönt. Tekintettel arra, hogy a Pénztárnál nincs már folyamatban tagi kölcsön, az átmeneti rendelkezések is törlésre kerültek.)
  4. Törlésre került az Alapszabályból a tagdíjfizetés méltányosságból történő elhalasztásának lehetősége.
  5. október 1-étől módosul az „E-posta” szolgáltatás keretében elektronikusan elkészített küldemények kiküldésének módja, mely értelmében e küldeményeket a Pénztár Online Ügyfélszolgálatán érhetik el a tagok azzal, hogy a küldeményekről e-mail üzenet formájában kapnak tájékoztatást.
  6. Az Alapszabályban foglalt egyes rendelkezések pontosításra, illetve a már nem aktuális rendelkezések törlésre kerültek.
  7. A fenti módosítások 2018.05.24-től hatályosak.