Költségmentes megtakarítás
1 millió Ft felett!

2019. január 1-től az éves, 1 millió Ft feletti befizetésekből már nem vonunk le költséget, a teljes összeg az önkéntes pénztári nyugdíjszámlát gyarapítja.

Folytassa a megkezdett öngondoskodást, hiszen a befizetései, a hozam és az adó-visszatérítés* segítségével most még időben léphet, hogy kiegészítse állami nyugdíját!* Egyéni befizetései, vállalati befizetések (támogatói adomány, munkáltatói hozzájárulás) után 20%-os adó-visszatérítést igényelhet, de csak az adott évben megfizetett összevont adóalapjának személyi jövedelemadója erejéig, és legfeljebb évi 150 000 forintig. Más megtakarításai után is járhat adó-visszatérítés, ebben az esetben a következő szabályokra figyeljen:
– Önkéntes pénztári (nyugdíj-, egészség- és önsegélyező pénztári együttesen) befizetések után összesen évente legfeljebb 150 000 forint lehet az adó-visszatérítés összege.
– Önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági és nyugdíjbiztosítási befizetések után összesen évente legfeljebb 280 000 forint lehet az adó-visszatérítés összege.