Hogyan tudok az önkéntes pénztári számlámra tagdíjat befizetni?

Tagdíját fizetheti egyénileg, illetve az éves Cafeteria keretéből is. Ön dönti el, mikor és mennyit fizet: havonta, negyedévente teljesíthet befizetést, sőt, alkalmanként kiegészítheti megtakarítását rendkívüli befizetésekkel*.

Négyféle befizetési mód közül választhat Pénztárunkban:

Banki átutalás: abban az esetben, ha bankszámláról kívánja utalni a tagdíjat, az átutalási megbízást Önnek kell elindítania saját folyószámlájáról, megadva önkéntes nyugdíjpénztárunk bankszámlaszámát: 10700024-04524504-51100005. Kérjük, hogy a banki utalás közlemény rovatában tüntesse fel a saját szerződésszámát vagy adóazonosító jelét.

Csoportos beszedési megbízás: csoportos beszedési megbízás esetén az Ön által adott felhatalmazás alapján nyugdíjpénztárunk kapcsolatba lép számlavezető bankjával az átutalások érdekében. A megbízás megadásához az önkéntes pénztári szerződésszámra van szüksége.

A csoportos beszedési megbízáshoz kapcsolódó nyomtatványaink:

Weboldalunkon keresztül bankkártyás díjfizetést 2 módon indíthat el:

  • regisztráció nélkül a bankkártyás díjfizetés oldalon (ehhez szükség lesz 8 jegyű szerződésszámára), illetve
  • online ügyfélszolgálati regisztrációt követően a személyes fiókjából. (belépés az oldal jobb felső részén)

Csekken: amennyiben Ön csekken fizeti tagdíját, a szükséges csekkeket postai úton küldjük el Önnek. Csekket bármikor igényelhet a 1399 Budapest, Pf.: 717-es címre írt levelében, Online ügyfélszolgálatunkon, vagy az 06-1-477-4890-es ügyfélszolgálatunk 8-as menüpontjában.

Bővebb információért töltse le a tagdíjfizetésről szóló tájékoztató anyagunkat ide kattintva>>