Online ügyfélszolgálat

Kényelmes ügyintézés irodájából!

Az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár a pénztártagok és vállalati ügyfelek gyors és korszerű kiszolgálása érdekében a hét minden napján 0-24 óráig elérhető Online ügyfélszolgálatán keresztül biztosítja a szerződéses adatok megtekintését, egyes adatok módosításának bejelentését.

Online ügyfélszolgálat igénylése munkáltatói partnereknek

Az Online ügyfélszolgálat igénybevételének feltétele, hogy a Nyugdíjpénztár megkapja a partner által aláírt szerződést. Ezt követően küldi el a belépéshez szükséges PIN kódot.

Az Online ügyfélszolgálat keretén belül elérhető szolgáltatások

  • Aktuálisan nyilvántartott szerződéses adatok megtekintése
  • Vállalati folyószámla egyenleg lekérdezése, nyomtatása
  • Munkaviszony egyeztetés
  • Adatváltozás bejelentése
  • A munkáltatói partnernek küldött küldemények lekérdezése
  • Üzenetküldés az ügyfélszolgálat részére, a kapott válasz megtekintése

Hozzáférés az Online ügyfélszolgálathoz

A munkáltatói partner az Online ügyfélszolgálathoz a Nyugdíjpénztár által megadott PIN kód, illetve jelszavának megadásával férhet hozzá. A hozzáféréshez szükséges jelszót a Nyugdíjpénztár az Online ügyfélszolgálat igénybevétele iránti kérelem benyújtását követően elektronikus levélben közli az ügyféllel. A jelszót az első bejelentkezéskor meg kell változtatni.

Kérjük, hogy saját érdekében az Online ügyfélszolgálat hozzáférését biztosító azonosítóit kezelje bizalmasan, hogy ahhoz az erre nem jogosult személyek ne férhessenek hozzá. Az azonosítók a Nyugdíjpénztárnak fel nem róható jogosulatlan használata következményeiért a Nyugdíjpénztár nem felelős.

A munkáltatói partner felelőssége annak biztosítása, hogy az elektronikus levélcíméhez illetéktelen személyek ne férjenek hozzá. Az illetéktelen személyek általi hozzáférésből eredő kárért a Nyugdíjpénztár nem vállal felelősséget.

A Nyugdíjpénztár fenntartja a jogot, hogy az Online ügyfélszolgálaton esetenként – előzetes bejelentés nélkül is – karbantartási munkálatokat végezzen, és ennek kapcsán a szolgáltatást ideiglenesen szüneteltesse. A várható üzemszünetet a Nyugdíjpénztár lehetősége szerint előre jelzi honlapján és az Online ügyfélszolgálat felületén.

Az Online ügyfélszolgálatról további információkat olvashat a Nyugdíjpénztár ügyfélszolgálati rendről szóló szabályzatában.